-кефір - 1 шклянка
-вада - 2 шклянкі
-баклажаны ці кабачкі – 100 г
-алей - 1 ст.л.
-яйка - 1 шт.
-пшанічная мука - 1/2 ст.л.
-часнык - 2 зубчыка
-пятрушка (зеляніна) - па густу
-соль - па густу.
Вычышчаныя баклажаны ці кабачкі нарэзаць кружочкамі, абкачаць у муце з соллю і абсмажыць на алеі.
Гародніну заліць ўзбітымі яйкамі, запекчы ў духоўцы на працягу 10-12 хвілін, астудзіць і нарэзаць саломкай.
Кефір развесці халоднай кіпячонай вадой і да атрыманай сумесі дадаць сечаную зеляніну, часнык, а таксама падрыхтаваныя баклажаны і кабачкі.
Падаць суп у халодным выглядзе.
|