- бурак (печаны) - 1 шт.
- агурок - 1 шт.
- салёны агурок - 1 шт.
- салёныя грыбы - 8-10 шт.
- яблыка (мочанае) - 1 шт.
- белыя бабы - 1/4 шклянкі
- бульба (вараная) - 4 шт.
- гарчыца - 1 г.л.
- зялёная цыбуля,
-пятрушка - па густу
- соль - па густу
-карыца - па густу
-гваздзіка - па густу.
Гародніну ачысціце і нарэжце кубікамі. Сварыце бабы і дадайце іх да гародніны. Раскладзіце па талерках і заліце астуджаным квасам.
Змяшайце сечаную зеляніну з соллю, гарчыцай і заправамі, добра ўсё разатрыце і гэтай сумессю запраўце халаднік непасрэдна перад падачай на стол.
|