Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА РЫБНАЯ

    - трэска (бялуга, асетр, сяўруга ці акунь) - 200 г,

    -хлебны квас - 1.4 л

    - свежыя агуркі - 4 шт.

    - смятана - 1 ст. лыжка

    - яйка - 2 шт.

    - цукар - 1 ст. л.

    - гарчыца - 1г.л.

    - зялёная цыбуля - па густу

    -зеляніна кропу - па густу

    - зеляніна пятрушкі - па густу

     

    Рыбу чысцяць, трыбушаць, раскрыжоўваюць на паляндвіцу, наразаюць невялікімі кавалачкамі, прыпускаюць і астуджаюць.

    Затым рыхтуюць халаднік з квасу, парэзаных кубікамі агуркоў, вараных яйкаў, запраўляюць соллю, цукрам і гарчыцай, падфарбоўваюць смятанай і дадаюць дробна нарэзаную зеляніну.

    Пры падачы ў халаднік кладуць кавалачкі рыбы

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 276 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar