Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА З САЛЁНЫМІ ГРЫБАМІ

    - салёныя грыбы – 150 г

    - варанае мяса – 200 г

    - свежы агурок - 1 шт.

    - зялёная цыбуля - па густу

    - яйка (варанае) - 2 шт.

    - цукар - 1.5 г.л.

    - гарчыца - 1/2 г.л.

    - соль - па густу

    - квас - 1 л

     

    Гарчыцу, цукар, соль і жаўток варанага яйка расцерці і развесці невялікай колькасцю квасу, пасля чаго злучыць з астатнім квасам. Салёныя грыбы адціснуць і дробна нашаткаваць.

    Зялёную цыбулю пасекчы і расцерці з соллю. Мяса нарэзаць дробнымі кубікамі, яечны бялок насекчы, вычышчаны агурок нарэзаць саломкай. Усе кампаненты змяшаць, заправіць цёртым хрэнам.

    Гатовы халаднік астудзіць, паклаўшы ў талерку трохі колатага лёду. Смятану падаць асобна

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar