Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА РУСКАЯ

    - светлае піва - 2 шклянкі

    - разынкі (дробныя без костачак) - 3 ст. л.

    - чорны хлеб - 2 кавалачка

    - цукар - 1 ст. л.

    - цытрына - 2-3 долькі

    - карыца - па густу.

     

    Заліць разынкі півам і даць пастаяць некалькі гадзін. Затым дадаць у яго карыцу, цукар, нарэзаную кубікамі цытрыну.

    Чорны хлеб падсушыць у духоўцы ці тостары і нацерці на тарцы. Усыпаць у піўную сумесь.

    Міску з акрошкай астудзіць у халадзільніку. Ядуць піўную акрошку, як і любую іншую, халоднай.

    Яна добра спаталяе смагу, таму ўлетку яе часта падаюць замест дэсерту.

    Некаторыя аматары дадаюць у акрошку замест хлеба кукурузныя шматкі ці не вельмі салодкія "сухія сняданкі".

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 263 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar