- вада - 300 мл
- малако - 300 мл
- бекон – 150 г
- морква - 1 шт.
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- сачавіца – 60 г
- булённы кубік - 1 шт.
- зеляніна пятрушкі - па густу.
Апрацаваны бекон кавалачкамі 2-4 хвіліны выгрэць у посудзе для супу пры 100%. Палову бекону выняць. Выкласці ў посуд з рэшткай бекону сачавіцу, дробна нарэзаныя моркву і цыбулю, перамяшаць.
Асобна развесці булённы кубік у кіпячонай вадзе і заліць гароднінную сумесь. Перамяшаць. Зачыніць посуд вечкам з адтулінай і варыць пры 100% каля 15 хвілін, пакуль сачавіца не стане мяккай.
Падчас варкі суп перамяшаць. Суп астудзіць, працадзіць і заліць зваротна. Са сцэджанай масы зрабіць пюрэ і размяшаць з супам. Уліць малако, перамяшаць і злёгку падагрэць. У суп пакласці бекон і дробна нарэзаную зеляніну.
|