-2 ст. л аліўкавага алею
-1 ст. л насення кмена, падсушанага
-500 г натуральнага ёгурта
-1 ст. л крупчастай гарчыцы
-425 мл гародніннага булёна, астуджанага
-1 чырвоны чылі, вычышчаны ад насення і парэзаны
-1 зубчык часныку, раздушаны
-1/2 агурка, парэзанага на маленькія кубікі
-1 ст. л свежага кропу
1. Злучыць у блендэры ці ў кухонным камбайне аліўкавы алей, семечкі, ёгурт, гарчыцу, булён, чылі і часнык. Узбіць да утварэння аднастайнай сумесі. Заправіць па густу.
2. Разліць суп па талерках, зверху пасыпаць парэзаным агурком і кропам
|