Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА МЯСНАЯ I

    - квас - 1.5 л

    - ялавічына – 400 г

    - зялёная цыбуля – 150 г

    - агурок – 300 г

    - смятана – 200 г

    - яйка - 2.5 шт.

    - цукар – 25 г

    - гарчыца – 10 г

    - зеляніна – 25 г

    - соль.

     

    Астуджанае варанае мяса і вычышчаныя ад скуркі свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі ці кароткай саломкай (1 1/2-2 см).

    Зялёную цыбулю тонка нашаткаваць і расціраць з невялікай колькасцю солі датуль, пакуль не з'явіцца сок.

    Яйкі сварыць укрутую, насекчы ці дробна нашаткаваць. У смятану пакласці яйкі, зялёную цыбулю, гарчыцу, цукар, соль (па густу), добра перамяшаць і развесці квасам.

    У атрыманую сумесь дадаць астатнія падрыхтаваныя прадукты і зноў размяшаць. Пры падачы халаднік пасыпаць кропам.

    Калі халаднік падрыхтоўваюць у вялікай колькасці, то трэба злучыць усе падрыхтаваныя прадукты са смятанай, дадаць трохі квасу і захоўваць на лёдзе.

    Пры падачы ў талерку пакласці порцыю прадуктаў са смятанай, наліць квас і пасыпаць кропам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar