Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА РЫБНАЯ З ХРЭНАМ

    - рыба – 500 г

    - квас жытні - 1.5 л

    - зялёная цыбуля (рэзаная) - 1/2 шклянкі

    - агурок - 3 шт.

    - яйка - 2-3 шт.

    - бульба - 3 шт.

    - корань хрэна (невялікі)- 1 шт.

    - смятана - 2-3 ст. л.

    - зеляніна - 1 пучок.

     

    Рыбу раскрыжоўваюць на паляндвіцу, адварваюць, астуджаюць і наразаюць кавалачкамі. Вараныя яйкі сякуць.

    Свежыя агуркі труць на тарцы з буйнымі адтулінамі. Цыбулю расціраюць з соллю.

    Хрэн, труць на тарцы з дробнымі адтулінамі, а затым уводзяць у квас і змешваюць.

    Падрыхтаваныя прадукты злучаюць, заліваюць квасам, дадаюць смятану і пасыпаюць зелянінай кропу.

    Да халадніку падаюць гарачую адвараную бульбу, пасыпаюць зелянінай кропу

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar