Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-ПЮРЭ З КАБАЧКОЎ ЦІ ГАРБУЗЫ

    -200 г кабачкоў ці гарбузы,

    -30 г цыбулі-парэі,

    -25 г фасолі (струкоў),

    -12 г мукі,

    -12 г маслы сметанкавага,

    -75 г малака,

    -1 яйка (жаўток),

    -18 г грэнак

    Цыбулю-парэю злёгку спасераваць, злучыць з нарэзанымі кавалачкамі

    кабачкоў ці гарбузы, заліць булёнам ці вадой, дадаць масла, трохі солі

    і прыпусціць. Гатовую гародніну працерці. Струкі фасолі нарэзаць

    брусочкамі і адварыць для гарніру. У астатнім прыгатаваць гэты суп

    гэтак жа, як "Суп-пюрэ з бульбы". У талерку з супам пакласці кавалачкі

    вараных струкоў фасолі. Асобна падаць грэнкі. Гэты суп можна

    таксама прыгатаваць на малацэ (суп-крэм).

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (25.10.2016)
    Праглядаў: 317 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar