
-200 г кабачкоў ці гарбузы,
-30 г цыбулі-парэі,
-25 г фасолі (струкоў),
-12 г мукі,
-12 г маслы сметанкавага,
-75 г малака,
-1 яйка (жаўток),
-18 г грэнак
Цыбулю-парэю злёгку спасераваць, злучыць з нарэзанымі кавалачкамі
кабачкоў ці гарбузы, заліць булёнам ці вадой, дадаць масла, трохі солі
і прыпусціць. Гатовую гародніну працерці. Струкі фасолі нарэзаць
брусочкамі і адварыць для гарніру. У астатнім прыгатаваць гэты суп
гэтак жа, як "Суп-пюрэ з бульбы". У талерку з супам пакласці кавалачкі
вараных струкоў фасолі. Асобна падаць грэнкі. Гэты суп можна
таксама прыгатаваць на малацэ (суп-крэм).

|