-3 бульбіны
-2 пяра цыбулі-парэі
-2 палачкі салеры, парэзаныя дробна
-4 цукіні
-50 г сыра Чэддэр, цёртага (па жаданні)
-соль
-чорны перац
1. Ачысціць бульбу і прамыць цыбулю. Дробна парэзаць і адварыць
у булёне з салерай да мяккасці. Узбіць у блендэры.
2. Парэзаць цукіні напалову ўздоўж, а затым парэзаць на кавалачкі
папярок. Пакласці іх у бульбяное пюрэ і варыць да гатовасці (нядоўга,
каб цукіні засталіся хрумсткімі).
3. Дадаць сыр, калі выкарыстоўваеце, выгрэць, каб ён расплавіўся.
Заправіць па густу і падаваць.
|