Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З КАБАЧКОЎ ЦУКІНІ

    -3 бульбіны

    -2 пяра цыбулі-парэі

    -2 палачкі салеры, парэзаныя дробна

    -4 цукіні

    -50 г сыра Чэддэр, цёртага (па жаданні)

    -соль

    -чорны перац

    1. Ачысціць бульбу і прамыць цыбулю. Дробна парэзаць і адварыць

    у булёне з салерай да мяккасці. Узбіць у блендэры.

    2. Парэзаць цукіні напалову ўздоўж, а затым парэзаць на кавалачкі

    папярок. Пакласці іх у бульбяное пюрэ і варыць да гатовасці (нядоўга,

    каб цукіні засталіся хрумсткімі).

    3. Дадаць сыр, калі выкарыстоўваеце, выгрэць, каб ён расплавіўся.

    Заправіць па густу і падаваць.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (25.10.2016)
    Праглядаў: 93 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar