Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ З КАЛЬМАРАМІ

    - кальмары - 100г

    - бурак - 100г

    - капуста белакачанная - 100г

    - морква - 50г

    - корань пятрушкі - 20г

    - цыбуля рэпчатая - 50г

    - бульба - 80г

    - тамат-паста - 25г

    - сала-шпік - 15г

    - смятана - 20г

    - сала свіное - 10г

    - воцат 3%-вы - 5г

    - часнык - 5г

    - зеляніна пятрушкі - па густу

    - соль.

     

    Кальмары дбайна прамыць у халоднай вадзе і адварыць у падсоленай вадзе пры слабым кіпенні на працягу 3-5 хвілін. Вараныя кальмары нарэзаць кубікамі і абсмажыць з дробна нарэзаным салам-шпікам і рэпчатай цыбуляй.

    Бурак, моркву, корань пятрушкі, рэпчатую цыбулю нарэзаць саломкай і тушыць з даданнем свінога сала, тамата-пасты і воцату да гатовасці. У кіпячую ваду пакласці нашаткаваную белакачанную капусту, праз 10-15 хвілін нарэзаную брусочкамі бульбу.

    У канцы варкі ўвесці тушаныя бурак і карэнні, кальмары, соль, цукар. Заправіць боршч расцёртым часныком, дробна насечанай зелянінай, пры падачы пакласці смятану.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 160 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar