Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-ПЮРЭ З КАБАЧКОЎ З ЛІСІЧКАМІ

    - кабачкі – 500 г

    - алей - 2 ст.л.

    - булён гароднінны - 1 л

    - эстрагон (галінкі) - 2 шт.

    - смятана - 4 ст.л.

    - перац чорны (молаты) - па густу,

    -соль - па густу,

    - лісічкі – 100 г.

    Кабачкі ачысціце, разрэжце ўздоўж напалову, выдаліце насенне,

    нарэжце лустачкамі, злёгку абсмажце з 1 сталовай лыжкай масла.

    Уліце булён, давядзіце да кіпення і варыце 10 хвілін. Астудзіце,

    пратрыце праз сіта разам з булёнам. Затым дадайце смятану,

    запраўце соллю, перцам, імбірам і, перамяшаўшы, закіпеціце.

    Эстрагон дробна пасечыце. Грыбы апарце, буйныя нарэжце саломкай,

    дробныя пакіньце цэлымі. Падсмажце ў пакінутым масле, пасаліце.

    Пры падачы пакладзіце ў суп падсмажаныя грыбы,

    пасыпце сечаным эстрагонам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.10.2016)
    Праглядаў: 97 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar