Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ГРЫБНЫ З ЧАРНАСЛІВАМ

    -1 л грыбнога булёна

    -300 г бурака

    -200 г морквы

    -200 свежай капусты

    -200 г карэнняў і цыбулі

    -100 г памідораў

    -1 ст. л. воцату

    -1 ст. л. цукру

    -50 г чарнасліву

     

    Зварыць грыбны булён. Бурак, моркву, пятрушку і цыбулю нарэзаць саломкай, пакласці ў супавы рондаль, дадаць памідоры, воцат, цукар, трохі булёна, 1-2 ст. лыжкі алею і, зачыніўшы вечкам, паставіць гародніну тушыць.

    Змешваць, дадаючы, калі трэба, вады або булёна, каб не прыгарэла. Праз 15-20 хвілін дадаць нашаткаваную капусту, усё змяшаць і тушыць яшчэ 20 хвілін.

    Чарнасліў добра прамыць і пакласці ў гародніну. Заліць усё булёнам, дадаць перац, лаўровы ліст, соль і варыць да гатовасці. Падаючы на стол пакласці ў боршч смятану

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 170 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar