Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ З КРАПІВЫ

    -300 г крапівы

    -100 г шчаўя

    -100 г смятаны

    -3 клубня бульбы

    -2 звараных укрутую яйкі

    -2 ст. лыжкі алею

    -1 невялікі бурак

    -1 морква

    -1 цыбуліна

    -1 корань пятрушкі

    -1 ст. лыжка таматавай пасты

    -1 л вады

    -зеляніна кропу і пятрушкі

    -зялёная цыбуля

    -чорны молаты перац

    -соль - па густу

     

    Вымытую і нарэзаную крапіву пакласці ў рондаль, заліць невялікай колькасцю гарачай вады і варыць на сярэднім агні. Адвар працадзіць, крапіву працерці праз сіта. У адвар з крапівы даліць гарачай вады і давесці да кіпення.

    Дадаць вычышчаную і нарэзаную кубікамі бульбу, варыць на працягу 5-6 хвілін. Моркву, цыбулю і корань пятрушкі ачысціць і вымыць. Моркву і корань пятрушкі нарэзаць саломкай, рэпчатую цыбулю пасекчы.

    Усё абсмажыць на патэльні ў алеі да залацістай скарыначкі. Дадаць звараны асобна і нарэзаны саломкай бурак з таматавай пастай, перамяшаць і некалькі хвілін патушыць на слабым агні.

    У булён з бульбай пакласці пюрэ з крапівы, нарэзанае саломкай лісце шчаўя, падсмажаную гародніну і карэнні з таматавай пастай і бураком, боршч пасаліць і паперчыць.

    Варыць боршч каля 5-6 хвілін на слабым агні. Гатовы боршч заправіць смятанай, пасыпаць свежай зелянінай кропу, пятрушкі і цыбулі і дадаць сечаныя вараныя яйкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar