-бурак - 3 шт.
-корань імбіра - 1 шт.
-часнык - 4 зубчыка
-лаўровы ліст - 7 шт.
-морква - 4 шт.
-сцябло салеры - 2 шт.
-воцат яблычны - 2 ст. лыжкі
-мёд - 1 ст. лыжка
-алей аліўкавы - 200 мл
-апельсіны - 4 шт.
-соль марская - па густу
-арэхі грэцкія - ½ шкл.
-капуста белакачанная - ¼ шт.
-пятрушка - 1 пучок
1. Здрабніце бурак, імбір, часнык і лаўровае лісце ў блендэры з 400 мл вады. Перакладзіце сумесь у міску.
2. У блендэры змяшайце 2 морквы, салеру, воцат, вычышчаныя апельсіны, мёд, аліўкавы алей, марскую соль з 400 мл вады 30 секунд.
3. Спыніце блендэр і дадайце арэхі. Узбівайце на павольнай хуткасці, каб арэхі сталі не вельмі буйнымі, але не ператварыліся ў аднастайную масу. Перакладзіце ў міску.
4. Дадайце нацёртую моркву, капусту і пятрушку і падавайце
|