Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП БУЛЬБЯНЫ З КАБАЧКАМІ

    - бульба - 4-5 шт.

    - морква - 1 шт.

    - корань пятрушкі - 1/2 шт.

    - цыбуля-парэй - 1/4 сцябла

    - кабачок - 1 шт.

    - перац салодкі - 1 шт.

    - памідоры - 2 шт.

    - масла топленае - 2 ст.л.

    - смятана - 4 ст.л.

    - соль - па густу.

    Моркву, пятрушку і цыбулю-парэй нарэжце кружочкамі,

    перац - саломкай. Спасеруйце гародніну на топленым масле.

    Бульбу і кабачок нарэжце лустачкамі. У кіпячую ваду (4 шклянкі)

    апусціце бульбу, давядзіце да кіпення, апусціце кабачок,

    пасераваную гародніну, варыце 10 хвілін. У канцы варкі пакладзіце

    памідоры, нарэзаныя долькамі, пасаліце.

    Падавайце са смятанай і зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (22.10.2016)
    Праглядаў: 103 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar