Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З КАБАЧКОЎ З БРЫНЗАЙ ПА-БАЛГАРСКУ

    - сярэдніх памераў кабачок - 2 шт.

    - мука - 2 ст. л.

    - раслінны ці сметанкавы алей - 3 ст. л.

    - цёртая брынза - 4 ст. л.

    - квашанае малако - 1/2 шклянкі

    - вада - 6 - 7 шклянак

    - сечаная зеляніна кропу

    - соль - па густу

    - молаты чорны перац - па густу

    Прыгатаваць белую пасероўку з мукі і расліннага алею ці сметанкавага

    масла, развесці яе невялікай колькасцю кіпеню, пасаліць і давесці да

    кіпення. Пакласці ў суп вычышчаныя і нарэзаных дробнымі кубікамі

    кабачкі, варыць да мяккасці, затым дадаць нацёртую на буйнай тарцы

    брынзу і заправіць суп квашаным малаком. Гатовы суп падаць на стол

    цёплым, пасыпаўшы чорным молатым перцам

    і сечанай зелянінай кропу па густу.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (23.10.2016)
    Праглядаў: 291 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar