Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ГУСТЫ З КАРЭЙКАЙ

    - вэнджанае сала - 100г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - морква - 300г

    - бурак - 300г

    - бульба - 300г

    - цыбуля-парэя - 3 шт.

    - яблыкі - 2 шт.

    - цытрынавы сок - 30 мл

    - варана-вэнджаная карэйка - 400г

    - маяран - 1/2 пучка

    - мясны булён - 1л

    - алей - 30 мл

    - лаўровы ліст - 2 шт.

    - соль - па густу

    -перац - па густу.

     

    Сала нарэзаць дробнымі кубікамі. Цыбуліну ачысціць і насекчы. Усю гародніну вымыць, ачысціць, нарэзаць лустачкамі або кубікамі. Вымыць парэю, ачысціць і нарэзаць кружкамі.

    Зняць з яблыкаў лупіну, разрэзаць на 4 часткі, выдаліць насенне, нарэзаць тонкімі палоскамі і адразу жа апырскаць цытрынавым сокам. Карэйку нарэзаць кубікамі. Вымыць галінкі маярана.

    Сала абсмажыць з цыбуляй у раслінным алеі. Уліць булён. Дадаць маяран, лаўровы ліст, моркву, бульбу, бурак і парэю. Зачыніць вечкам і варыць 20 хвілін. За 3 хвіліны да гатовасці пакласці ў боршч карэйку і яблыкі. Пасаліць і паперчыць. Боршч можна ўпрыгожыць лісцікамі маярана.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 363 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar