Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП ФАСОЛЕВЫ З КАБАЧКАМІ

    - аліўкавы алей - 4 г.л.

    - кабачок – 800 г

    - цыбуля рэпчатая (здробная нарэзаная) - 1 шт.

    - часнык (здробнены) - 2 зубчыка

    - молаты перац чылі - па густу

    - курыны булён – 500 г

    - памідоры (кубікамі) - 2 шт.

    - кансерваваная чырвоная фасоль – 450 г

    - соль - 1 г.л.

    - цукар - 1 г.л.

    - зеляніна базіліка - 1 шклянка

    - кансерваваная кукуруза - 1.5 шклянкі.

    Нарэжце кабачок невялікімі кубікамі. У рондалі ці жароўні разагрэйце 2

    гарбатныя лыжкі аліўкавага алею і смажце ў ім кабачок і дробна

    нарэзаную цыбулю да залацістага колеру - прыкладна 10 хвілін.

    Перакладзіце ў асобную ёмістасць. У рондаль, дзе смажыліся кабачкі,

    дадайце пакінуты аліўкавы алей і здробнены часнык і рыхтуйце 1

    хвіліну, увесь час памешваючы. Затым пакладзіце памідоры, фасоль,

    кабачок, чвэрць шклянкі зеляніны, соль, перац і цукар. Заліце булёнам

    і 2,5 шклянкі вады. Усё добра перамяшайце. Давядзіце да кіпення.

    Зменшыце агонь, накрыйце суп і варыце 15-20 хвілін, памешваючы час

    ад часу. Пакладзіце кукурузу і варыце яшчэ 5 хвілін. Дадайце пакінутую

    зеляніну. Перад падачай на стол пераліце суп у супніцу.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.10.2016)
    Праглядаў: 340 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar