Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ УКРАІНСКІ ПРОСТЫ

    -500 г ялавічыны,

    -1/4 качана капусты,

    -4 бульбіны,

    -1 буйны бурак,

    - 25 г сметанкавага масла,

    -2 памідора або 0,5 шклянкі таматавай пасты,

    -0,5 шклянкі смятаны,

    -1 морква,

    -1 корань пятрушкі,

    -2 цыбуліны,

    -1 ст. лыжка 3%-вага воцату,

    -2 г. лыжкі цукру,

    - 3 лаўровых ліста,

    -4-5 зубчыкаў часныку,

    -5-6 гарошын чорнага перцу,

    -1 ст. лыжка зеляніны пятрушкі.

     

    Боршч рыхтуюць на касцяным і мясным булёне, мяса падаюць разам з баршчом. Бурак патушыць з воцатам, часткай сала або тлушчам, знятым з паверхні булёна, цукрам і памідорамі або таматавай пастай.

    Цыбулю, моркву, карэнні пятрушкі, нарэзаныя саломкай, абсмажыць на сметанкавым маслі. Бульбу і капусту варыць у булёне не больш 15 хвілін, затым дадаць да іх тушаны бурак і смажаніну з цыбулі і карэнняў.

    Варыць яшчэ 10 хвілін, дадаць масла і рэзкія затаўкі, затым заправіць боршч зелянінай пятрушкі і часныком, цёртымі з салам. Перад падачай на стол заправіць смятанай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 224 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar