Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-КРЭМ З КАБАЧКОЎ З РЫСАМ

    - кабачкі – 70 г

    - рыс – 20 г

    - масла сметанкавае – 10 г

    - малако - 40 мл

    - сліўкі (10%)- 40 мл

    - мука пшанічная – 10 г

    - адвар гародніны - 300 мл

    - соль - па густу.

    Рыс перабраць, прамыць, усыпаць у кіпячую падсоленую ваду і добра

    разварыць. Кабачкі ачысціць, выдаліць асяродак, нашаткаваць і

    прыпусціць у невялікай колькасці вады да гатовасці. Працерці кабачкі

    разам з рысам, злучыць з малочным соусам і развесці гарачым

    гароднінным адварам да неабходнай кансістэнцыі. Варыць суп на

    працягу 7 хвілін, выдаліць пену, заправіць сліўкамі і маслам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.10.2016)
    Праглядаў: 99 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar