Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГУСТЫ СУП З КАБАЧКАМІ

    - кабачкі – 750 г

    - салодкі перац - 2 шт.

    - бульба – 400 г

    - цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    - часнык - 2 зубчыка

    - аліўкавы алей - 5 ст.л.

    - таматы – 800 г

    - гароднінны булён - 500 мл

    - чабор - 1 пучок

    - размарын (дробна нарэзаны) - 2 ст.л.

    - чорны перац (молаты) - па густу

    - соль - па густу

    - булачкі- 2 шт.

    - мясны фарш – 500 г

    - яйка - 2 шт.

    Перац і кабачкі вымыць, ачысціць і нарэзаць кавалачкамі.

    Бульбу ачысціць і нарэзаць кубікамі. Цыбулю і часнык ачысціць,

    дробна нарэзаць і абсмажыць у 3 сталовых лыжках алею.

    Дадаць кабачкі, перац, бульбу і злёгку абсмажыць. Перакласці ў

    рондаль, дадаць парэзаныя таматы і булён. Заправіць чаборам,

    размарынам і молатым перцам. Накрыць вечкам і варыць на слабым

    агні 25-30 хвілін. Булачкі замачыць, затым адціснуць і змяшаць з

    фаршам, яйкамі, соллю і перцам. Зрабіць маленькія фрыкадэлькі,

    абсмажыць іх з усіх бакоў у алеі.

    Пакласці фрыкадэлькі ў суп і варыць 5 хвілін.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (22.10.2016)
    Праглядаў: 84 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar