Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ЦЁРТЫХ КАБАЧКОЎ

    - кабачкі – 300 г

    - вада - 7-8 шклянак

    - мука - 2 ст.л.

    - масла - 3-4 ст.л.

    - зеляніна кропу (нарэзаная) - 2 ст.л.

    - зеляніна пятрушкі (нарэзаная) - 2 ст.л.

    - малако (кіслае ці свежае) - 1/2 шклянкі

    - яйка - 1-2 шт.

    Ачысціць і нацерці на тарцы кабачкі і апусціць у кіпячую падсоленую

    ваду. Варыць каля 10 хвілін, заправіць 2 лыжкамі мукі, падсмажанай са

    сметанкавым маслам. Варыць яшчэ каля 10 хвілін, зняць з агню і

    дадаць па 2 сталовых лыжкі дробна нарэзанай зеляніны пятрушкі і

    кропу. Заправіць 1/2 шклянкі кіслага ці свежага малака і 1-2 яйкамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (24.10.2016)
    Праглядаў: 102 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar