
- кабачкі – 300 г
- вада - 7-8 шклянак
- мука - 2 ст.л.
- масла - 3-4 ст.л.
- зеляніна кропу (нарэзаная) - 2 ст.л.
- зеляніна пятрушкі (нарэзаная) - 2 ст.л.
- малако (кіслае ці свежае) - 1/2 шклянкі
- яйка - 1-2 шт.
Ачысціць і нацерці на тарцы кабачкі і апусціць у кіпячую падсоленую
ваду. Варыць каля 10 хвілін, заправіць 2 лыжкамі мукі, падсмажанай са
сметанкавым маслам. Варыць яшчэ каля 10 хвілін, зняць з агню і
дадаць па 2 сталовых лыжкі дробна нарэзанай зеляніны пятрушкі і
кропу. Заправіць 1/2 шклянкі кіслага ці свежага малака і 1-2 яйкамі.

|