Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ „ВЕЛЬМІ СМАЧНА"

    - свіная лапатка з костачкай,

    - 150 г cала,

    -3 кубіка для баршчу,

    -1кубік ялавічны,

    -1 вялікі бурак,

    -1 вялікая морква,

    -2 вялікіх балгарскіх перца (салодкіх),

    -3 сярэднія цыбуліны,

    -2 ст.лыжкі таматавай пасты,

    -1,5 ст.лыжкі воцату 9- адсоткавага,

    -0,5 ст. лыжкі цукру,

    -1/4 невялікага качана капусты,

    -7 сярэдніх бульбін.

    БУЛЁН: Наліць 4,5 літраў вады.

    Лапатку (з костачкай) варыць 1 гадзіну,

    выняць мяса, даць яму астыць.

    У булён дадаць усе кубікі, праз 5 хвілін - соль па густу.

    Парэзаць капусту, бульбачку, мяса,

    якое было на костачцы і пакласці ў булён,

    а потым - гародніну.

    ГАРОДНІНА: Цыбулю, перац, моркву прапусціць

    праз электрычную мясасечку (можна цыбулю

    і перац парэзаць вельмі дробна, а моркву пацерці на тарцы).

    Бурак рэзаць саломкай.

    Падсмажыць сала, абсмажыць гародніну

    і пакласці ў рондаль з булёнам.

    А таксама дабавіць пасту, воцат, цукар.

    Гародніну кладуць за 10 хвілін да гатовасці бульбачкі і капусты.

    Потым яшчэ ўсё варыць 15 хвілін.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (08.06.2016)
    Праглядаў: 130 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar