- косткі - 100г
- яблыкі квашаныя - 40г
- бурак - 80г
- бульба - 100г
- капуста - 100г
- цыбуля рэпчатая - 20г
- смятана - 20г
- масла топленае - 10г
- воцат 3%-вы
- 5г - мука - 5г
- зеляніна - па густу
- соль.
Нарэзаны саломкай бурак тушыць да паўгатовасці
з даданнем топленага масла, булёна, воцату і солі.
У працэджаны касцяны булён пакласці нарэзаную долькамі бульбу,
давесці да кіпення, дадаць нарэзаныя саломкай квашаныя яблыкі,
капусту, бурак, падсмажаную з цыбуляй муку, соль
і варыць да гатовасці.
Пры падачы ў талерку з баршчом пакласці смятану
і пасыпаць зелянінай.
|