Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ З КВАШАНЫМІ ЯБЛЫКАМІ

     - косткі - 100г

    - яблыкі квашаныя - 40г

    - бурак - 80г

    - бульба - 100г

    - капуста - 100г

    - цыбуля рэпчатая - 20г

    - смятана - 20г

    - масла топленае - 10г

    - воцат 3%-вы

    - 5г - мука - 5г

    - зеляніна - па густу

    - соль.

    Нарэзаны саломкай бурак тушыць да паўгатовасці

    з даданнем топленага масла, булёна, воцату і солі.

    У працэджаны касцяны булён пакласці нарэзаную долькамі бульбу,

    давесці да кіпення, дадаць нарэзаныя саломкай квашаныя яблыкі,

    капусту, бурак, падсмажаную з цыбуляй муку, соль

    і варыць да гатовасці.

    Пры падачы ў талерку з баршчом пакласці смятану

    і пасыпаць зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (12.06.2016)
    Праглядаў: 334 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar