
- бекон (тонкія лустачкі) - 5-6 шт.
- цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- кабачок - 1-2 шт.
- бульба - 2-3 шт.
- булён - 1 літр
- сыр ірландскі блакітны - 75 г.
- сліўкі - 1/2 шклянкі
- чорны перац - па густу
- пятрушка - 2-3 ст. л.
- аліўкавы алей.
На аліўкавым алеі ў кацялку некалькі хвілін прасмажыць бекон.
Выняць бекон, пакласці цыбулю, лустачкі кабачкоў і бульбачкі.
Паставіць кацялок на сярэдні агонь і стамляць да размякчэння
гародніны. Затым на працягу 10 хвілін памешваць гэту гушчу.
Затым дадаць сыр, сліўкі, і як толькі вадкасць закіпіць, дадаць бекон
і лустачкі кабачкоў. Варыць да гатовасці.
Багата пасыпаць чорным перцам.

|