Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГАРОХУ І КАБАЧКОЎ

    - жоўты лузаны гарох - 1 шклянка

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - сланечнікавы алей - 1 г.л.

    - цукіні (кубікамі) - 2 шт.

    - курыны булён - 3.75 шклянкі

    - куркума (молатая) - 1/2 г.л.

    - соль - па густу

    - чорны перац - па густу.

    Насыпце лусканы гарох у міску, заліце халоднай вадой і пакіньце яго на

    некалькі гадзін ці на ноч. Зліце ваду, прамыйце гарох у халоднай вадзе

    і зноў зліце ваду. Пасеруйце цыбулю у масле ў рондалі з зачыненым

    вечкам, час ад часу падтрасаючы рондаль датуль, пакуль цыбуля не

    стане сакавітай. Адкладзіце жменю нарэзаных цукіні, а пакінутую

    частку дадайце ў рондаль. Працягвайце рыхтаваць страву,

    памешваючы змесціва рондаля, 2-3 хвіліны. Дадайце ў рондаль булён і

    куркуму і давядзіце суп да кіпення. Зменшыце агонь, зачыніце рондаль

    вечкам і варыце на павольным агні 30-40 хвілін ці датуль, пакуль гарох

    не стане мяккім. Пакладзіце спецыі па густу. Калі суп будзе амаль

    гатовы, закіпеціце ваду ў вялікім рондалі, кіньце ў яе пакінутую жменю

    нарэзаных кабачкоў і варыце іх на працягу 1 хвіліны. Затым зліце ваду і

    дадайце кабачкі ў суп непасрэдна перад тым, як падаваць яго да стала

    ў гарачым выглядзе з хрумсткімі перапечкамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (23.10.2016)
    Праглядаў: 102 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar