Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ З КУКУРУЗНЫМІ КРУПАМІ

    - булён - 2 літра

    - мяса - 400г

    - кукурузныя крупы - 2 ст. л.

    - бурак (невялікі) - 1 шт.

    - капуста - 1/2 шт.

    - бульба - 2 шт.

    - яблыкі (кіслыя) - 2 шт.

    - памідоры - 4 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - морква - 1 шт.

    - салера - 1 корань

    -пятрушка - 1 корань

    - тлушч - 2 ст. л.

    - воцат - 1 ст. л.

    - смятана - 3 ст. л.

    - лаўровы ліст - па густу

    - перац - па густу

    - соль.

    Бурак ачысціць, прамыць, нашаткаваць саломкай, апырскаць воцатам

    і тушыць з вычышчанымі ад скуркі памідорамі і булёнам.

    У кіпячы булён пакласці вычышчаную і нарэзаную долькамі бульбу

    і праварыць 5 хвілін, пасля чаго дадаць капусту, нарэзаную саломкай,

    і варыць яшчэ 10 хвілін. Затым пакласці тушаны бурак,

    адвараныя кукурузныя крупы, спасераваную моркву, цыбулю,

    карані пятрушкі і салеры і праварыць 5 хвілін,

    пасля чаго ў боршч апусціць нарэзаныя саломкай яблыкі.

    У канцы варкі дадаць лаўровы ліст, паперчыць і пасаліць.

    Даць баршчу настаяцца пад вечкам на працягу чвэрці гадзіны.

    Пры падачы ў талеркі пакласці кавалачкі мяса, смятану,

    пасыпаць сечанай зелянінай пятрушкі і кропу.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (12.06.2016)
    Праглядаў: 286 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar