Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-ПЮРЭ З КАБАЧКОЎ І ЗЯЛЁНАЙ ФАСОЛІ

    - кабачкі - 2-3 шт.

    - фасоль зялёная - 200 г

    - цыбуля-парэй – 80 г

    - масла сметанкавае – 40 г

    - соус белы асноўны - 2 шклянкі

    - яйка (жаўток) - 1 шт.

    - сліўкі - 1/4 шклянкі

    - соль - па густу.

    Кабачкі ачысціце, нарэжце лустачкамі, пакладзіце ў сатэйнік, дадайце

    нарэзаную цыбулю-парэй, масла, 1/2 шклянкі вады, соль і прыпускайце

    да гатовасці. Затым пратрыце праз сіта, уліце белы соус,

    перамяшайце, дайце ўскіпець і зніміце з агню. Запраўце сумессю

    яечнага жаўтка са сліўкамі і маслам. Фасоль ачысціце, нарэжце і

    адварыце ў злёгку падсоленай вадзе. Пры падачы пакладзіце ў талеркі

    адвараную фасоль, заліце супам, дадайце па 8-10 грэнак і пасыпце

    дробна нарэзанай зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (25.10.2016)
    Праглядаў: 400 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar