Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Тарты

    АНГЕЛЬСКІ ВЯСЕЛЬНЫ ТОРТ

    Каржы для нявесты:

    -6 яйкаў (бялкі),

    -1 шклянка цукру,

    -1/2 шклянкі масла,

    -1/2 шклянкі салодкіх слівак,

    -2-3 шклянкі мукі,

    -1 стал.лыжка пекарскага парашка,

    -400 г міндальных арэхаў,

    -200 г сечанай цытрыны,

    -200 г дробна сечанага какоса,

    -1 г. лыжка ружовай вады,

    -1 г. лыжка цытрынавай эсэнцыі.

     

    Расцерці разам масла і цукар, дадаць сліўкі. Змяшаць разам прасеяную муку з пекарскім парашком і ўсыпаць у сумесь з маслам.

    Дадаць ружовую ваду і эсэнцыю, змяшаць з арэхамі і садавінай. Узбіць бялкі і ўвесці ў цеста. Спячы тры каржы дыяметрам 30, 25 і 15 см.

     

    Каржы для жаніха:

    -1 шклянка цукру,

    -1/2 шклянкі паленага цукру,

    -1 шклянка масла,

    -6 яйкаў (жаўткі),

    -2 шклянкі мукі,

    -1-2 стал.лыжкі мытых разынак з костачкамі,

    -400 г чорнай сушонай парэчкі,

    -200 г сечанай цытрыны,

    -100 г цёртых арэхаў,

    -няпоўная шклянка добрага віскі,

    -1 г. лыжкі соды,

    -па 1/2 г. лыжкі гваздзікі, карыцы, мушкатавага арэха, перцу (усё перамяшаць).

     

    Расцерці масла і цукар, дадаць яйкі і добра ўсё ўзбіць.

    Усыпаць муку, пакласці разынкі, парэчку, сечаную цытрыну, арэхі, уліць віскі, дадаць соду і рэзкія затаўкі.

    Усё добра перамяшаць. Раскачаць тры каржы. Кожны корж выпякаць у трох патэльнях дыяметрам 30, 25 і 15 см.

    Пры тэмпературы 190 градусаў больш 2 гадзін.

    Гатовыя каржы астудзіць 10 хвілін, а затым выкласці на талерку, каб астылі канчаткова.

    Каржы жаніха чаргаваць з каржамі нявесты.

     

    Крэм:

    -1 шклянка размякчанага масла,

    -240 г цукровай пудры,

    -1 г. лыжка солі,

    -8-10 яечных бялкоў,

    -1/2 шклянкі салодкіх слівак,

    -3 г. лыжкі ваніліну.

     

    У глыбокім посудзе размягчыць і ўзбіць масла. Паступова дадаць, чаргуючы, цукар і яечныя бялкі, добра ўсё ўзбіць.

    Затым усыпаць соль і ванілін. Дадаць сліўкі, каб крэм стаў густымі (яго не трэба падфарбоўваць).

    Круглы кавалак белага кардона накрыць сурвэткай з узорам. На яго пакласці самы вялікі корж для жаніха, вышмараваць крэмам, зверху пакласці такі ж корж для нявесты.

    Гэтак жа пакласці каржы дыяметрам 25 і 15 см. Затым вышмараваць крэмам увесь торт.

    (Міску з крэмам увесь час трымаць накрытай вільготным кухонным ручніком, каб ён не засох).

    Шчодра ўпрыгожыць торт завіткамі і ўзорамі з крэму па баках, а на яго верхавіне зрабіць з крэму букет руж.

    Катэгорыя: Тарты | Дабавіў: wawkalaki (23.10.2014)
    Праглядаў: 177 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar