Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Тарты

    ТОРТ БЕЛЫ ТРУФЕЛЬ З ВІШНЯМІ

    Цеста:

    -200 г белага шакаладу,

    -250 г масла,

    -200 г цукру,

    -6 яйкаў,

    -250 г мукі,

    -1 няпоўная г.лыжка разрыхляльніка.

    Крэм:

    -1/4 л слівак,

    -250 г белага шакаладу,

    -125 г сметанкавага масла,

    -100 г цукру,

    -2 стал.лыжкі вішнёвай гарэлкі.

    Начынне:

    -1 стал.лыжка вішнёвай гарэлкі (ці малінавага сіропу),

    -100 г жэле з айвы.

    Упрыгожванне:

    -18 вішань з варэння.

     

    Шакалад здрабніць, растапіць на гарачай вадзяной лазні, і трохі астудзіць.

    Ён павінен мець кансістэнцыю крэму, але не быць занадта цёплым. Масла пакаёвай тэмпературы ўзбіць з цукрам.

    Жаўткі ўзбіць асобна ў густую пену. Муку змяшаць з разрыхляльнікам і прасеяць у жаўткі, усё перамяшаць лыжкай.

    Пасля гэтага змяшаць з шакаладам. У канцы ўзбіць бялкі ў густую пену і змяшаць з агульнай масай.

    Дно раздымнай формы дыяметрам каля 26 см выслаць пергаментнай паперай, пакласці ў форму цеста, разраўняць паверхню.

    Тэмпература выпякання: духоўку разагрэць да 180 градусаў. Час выпякання - каля 45 хвілін.

    Корж астудзіць на рашэцістай падстаўцы. Астыўшы корж разрэзаць на два пласта аднолькавай таўшчыні.

    Прыгатаваць парыжскі крэм. Ніжні корж апырскаць гарэлкай, зверху пакрыць тонкім пластом айвовага жэле, пасля гэтага пакласці на яго прыблізна 4 ст. лыжкі крэму і разраўняць.

    Зверху пакласці другі корж. Паверхню і краі торта абшмараваць добра астуджаным крэмам.

    Катэгорыя: Тарты | Дабавіў: wawkalaki (23.10.2014)
    Праглядаў: 172 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar