Цеста:
-400 г масла,
-2 шклянкі цукру,
-1 шклянка смятаны,
- 2 яйкі,
-соль,
-сода.
Крэм:
1 шклянку цукру закіпяціць з 1-2 шклянкамі вады, астудзіць сіроп і паступова дадаць 200 г масла, добра ўзбіць.
Глазура:
4 ст. лыжкі цукру, 2 ст. лыжкі малака, 2 г. лыжкі какавы, перамяшаць, закіпяціць і абшмараваць торт.
Масла расцерці з цукрам, узбіць яйкі, дадаць соду, соль, 1 шклянку смятаны, усё ўзбіць.
Замясіць не вельмі густое цеста і падзяліць на 6 частак.
Пакласці на холад на 30 хвілін, затым кожны шар раскачацьі пакласці на бляху, пракалоць відэльцам і выпякаць да зарумянівання.
Здымаць і прашмароўваць каржы крэмам.
Прашмараваць торт глазурай.
|