Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Тарты

    ТОРТ “НАПАЛЕОН” - 2

    Цеста:

    -400 г масла,

    -2 шклянкі цукру,

    -1 шклянка смятаны,

    - 2 яйкі,

    -соль,

    -сода.

    Крэм:

    1 шклянку цукру закіпяціць з 1-2 шклянкамі вады, астудзіць сіроп і паступова дадаць 200 г масла, добра ўзбіць.

    Глазура:

    4 ст. лыжкі цукру, 2 ст. лыжкі малака, 2 г. лыжкі какавы, перамяшаць, закіпяціць і абшмараваць торт.

     

    Масла расцерці з цукрам, узбіць яйкі, дадаць соду, соль, 1 шклянку смятаны, усё ўзбіць.

    Замясіць не вельмі густое цеста і падзяліць на 6 частак.

    Пакласці на холад на 30 хвілін, затым кожны шар раскачацьі пакласці на бляху, пракалоць відэльцам і выпякаць да зарумянівання.

    Здымаць і прашмароўваць каржы крэмам.

    Прашмараваць торт глазурай.

    Катэгорыя: Тарты | Дабавіў: wawkalaki (23.10.2014)
    Праглядаў: 161 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar