-0,5 кг ялавічыны,
-літровы слоік кансерваваных маслякоў,
-2 галоўкі рэпчатай цыбулі,
-200 г смятаны,
-2 курыных яйкі,
-паніровачныя сухары.
Парэжце кавалачкамі мяса, моцна адбіце - каб атрымаліся тонкія мясныя лісты. Грыбы абсмажце з цыбуляй, дадайце смятаны, патушыце да густога стану. Затым у мясныя лісты загарніце тушаныя са смятанай грыбы з цыбуляй, абкачайце ва ўзбітых яйках і паніровачных сухарах. Раскладзіце на разагрэтай патэльні, змазанай алеем, і смажце на інтэнсіўным полымі, увесь час перагортваючы некалькі хвілін, затым загасіце полымя і тушыце каля 30 хвілін, накрыўшы вечкам.
|