Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    АБРЫКОСАВАЕ ПАРФЭ

    -цукар - 2 сталовых лыжкі

    -сок - 1 цытрыны

    -абрыкосы кансерваваныя - 450 грам

    -жаўткі яечныя - 2 штукі.

    -сліўкі густыя - 200 грам

    -маліна - 300 грам

    -лікёр малінавы - 1 сталовая лыжка

    -трускаўка - 200 грам

     

    Цукар, 6 сталовых лыжак вады і цытрынавы сок паварыць 2-3 хвіліны. Абрыкосы працерці праз сіта, дадаць 4 сталовыя лыжкі сіропу ад абрыкосаў і ўзбіць. Яечныя жаўткі ўзбіць да павелічэння масы ў 2 разы, дадаць цытрынавы сіроп і абрыкосавае пюрэ, перамяшаць. Далей злучыць са ўзбітымі сліўкамі. Прыгатаваную масу пакласці ў форму і паставіць у маразільнік на 3-4 гадзіны. Маліну працерці і ўварыць з лікёрам ці гарэлкай да загусцення. Астудзіць. Пры падачы выкласці парфэ з формы, аформць малінавым соусам, трускаўкай і абрыкосамі.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (30.06.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar