Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    АСНОЎНАЕ ПАРФЭ

    -яйка (бялкі) - 2 шт.

    -соль - 1 дробка

    -цукровая пудра – 170 г

    -сліўкі - 400 мл.

     

    Вышмараваць маслам і пракласці харчовай плёнкай глыбокую форму ёмістасцю 2.3 л і даўжынёй 30 см. Пакласці яечныя бялкі і соль у чыстую міску і ўзбіваць у моцную пену. Пакласці цукар ў рондаль і заліць 90 мл (6 ст. л) халоднай вады. Павольна давесці да кіпення і растварыць цукар. Калі сумесь закіпіць, павялічыць агонь і кіпяціць 3 хвіліны. З міксерам, уключаным на максімальную хуткасць, пераліць цукар у яечныя бялкі. У іншай місцы ўзбіць сліўкі ў моцную, але не сухую пену. Акуратна дадаць ўзбітыя сліўкі ў яечную сумесь металічнай лыжкай. Асноўную сумесь пераліць у падрыхтаваную форму і замарозіць на 6 гадзін

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 207 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar