-3 банана,
-50 г кансерваваных ананасаў,
-0,5 шклянкі кедравых арэхаў,
-0,25 г. лыжкі ванілі,
-1 г. лыжка бананавага лікёру,
-ванілін.
Бананы ачысціць ад лупіны, нарэзаць іх невялікімі кубікамі, скласці ў пластыкавую скрынку і змясціць у маразільную камеру на 3-5 гадзін. Ананасы дробна парэзаць. Кедравыя арэхі вымачыць на працягу 5-6 гадзін, затым ачысціць ад шкарлупіны і разам з бананамі здрабніць ў міксеры. Дадаць дробна нарэзаныя ананасы, бананавы лікёр, ванілін, старанна ўсё перамяшаць і паставіць на 30 хвілін ў халадзільнік. Выкласці марозіва ў крыштальную вазачку, упрыгожыць ядзеркамі кедравых арэхаў і кружочкамі банана.
|