-трускаўка - 300 грам
-марозіва пламбір - 500 грам
-жэлацін - 25 грам
Жэлацін разводзіцца халоднай вадой (на 40 хвілін.) Пасля чаго награваецца на вадзяной лазні (не кіпяціць!). Трускаўка мыецца і заліваецца гарачым жэлацінам. Глыбокая ёмістасць патрэбнага вам памеру высцілаецца цэлафанам. У ёмістасць выліваецца трускаўка і ставіцца ў халадзільнік, на 30 хвілін (не павінна застыць канчаткова), затым зверху выкладваецца пламбір. Пасля чаго ставім у халадзільнік (не ў маразільнік) на 2 гадзіны. Перад падачай на святочны стол трэба выцягнуць торт з ёмкасці за цэлафан, акуратна перавернем і выкладзем на прыгожую талерку, пры жаданні ўпрыгожым шакаладнай дробкай.
|