Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ГАБЛЮШКА З КАВАВЫМ МАРОЗІВАМ

    -масла сметанкавае - 125 грам

    -цукар - 100 грам

    -яйка - дзве штукі.

    -цытрына - 1/2 шт.

    -кардамон - 1/2 г. лыжкі

    -мука пшанічная - 100 грам

    -марожанае кававае

     

    Масла разатром і ўзаб'ём з цукрам, дадамо, працягваючы ўзбіваць, па адным яйку, цёртую цытрынавую цэдру, здробнены кардамон і муку. Цеста пакласці на змазаны маслам ліст у выглядзе маленькіх аладак, раскачаем іх у тонкія кружкі, злёгку пасыплем цукрам і, калі ёсць, сечаным міндалем. Выпякаем да залацістага колеру. Выняўшы з духоўкі, абгарнем печыва вакол невялікай бутэлькі ў выглядзе габлюшкі. Падамо габлюшку на талерку з шарыкамі кававага марозіва. Пасыплем цёртым шакаладам.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 248 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar