Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ГАРБАТАВЫ ПЛАМБІР

    на 6 порцый

    -гарбата -1,5 ст. лыжкі;

    -сліўкі (звычайныя) -- 0,3 л;

    -сліўкі густыя -- 0,4 л,

    -яйкі -- 6 шт.;

    -цукар - 300 г;

    -бісквіт;

    -міндальныя пірожныя.

     

    Закіпяціўшы 1,5 шклянкі слівак, заварваюць імі 1,5 лыжкі гарбаты на працягу 15 хвілін у зачыненым заварным імбрычку. Затым вадкасць працэджваюць праз тонкае сіта і змешваюць з 6 жаўткамі, узбітымі з 1,25 шклянкі цукру. Атрыманую масу замарожваюць да крэмападобнага стану і змешваюць з 2 шклянкамі вельмі густых ўзбітых слівак. Затым выкладваюць у форму і замарожваюць. Гатовае марозіва падаюць з кавалачкамі бісквіта ці міндальным пірожным.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 292 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar