Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ЁГУРТА-ЦЫТРЫНАВАЕ МАРОЗІВА

    -цукар ці цукровая пудра - 200 г;

    -цытрына - 2 штукі;

    -сліўкі - 400 мл. (высокай тлустасці);

    -ёгурт - 200-300 г.

     

    Перш чым пачаць рыхтаваць марозіва, нам запатрабуецца прыбраць лупіну ў цытрыны, нацерці яе пры дапамозе таркі, затым выціснуць сок з цытрыны. Атрыманы сок, выліваем у цукровую пудру разам з цёртай цэдрай - ўсё пакідаем на некаторы час да растварэння цукровай пудры. Зараз варта добранька астудзіць сліўкі, потым іх пачынаем ўзбіваць. Пры ўзбіванні слівак, ўліваем ёгурт тоненькім струменьчыкам, увесь працэс павінен доўжыцца на працягу 2-3 хвілін. Наступным нашым крокам будзе даданне ў сліўкі цытрынавай сумесі па частках, пры гэтым узбіваць працягваем на працягу 10 хвілін. Аснова пад марозіва гатовая. Адпраўляем яе на 2 гадзіны ў халадзільнік. Гэты рэцэпт вельмі добры тым, што выкарыстоўваць не абавязкова адмысловую марожаніцу. А калі Вы захочаце змяніць кансістэнцыю марозіва на больш далікатную, то пасля першай гадзіны, можна ўзбіць масу, якая павінна ўжо трохі замерзнуць, яшчэ некалькі разоў. Марозіва з ёгурта і цытрыны гатова!

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar