-ёгурт - 500 г;
-сок цытрыны - 1 гарбатная лыжка;
-маліна - 200 г;
-цукар ці цукровы пясок - 100 г.
Каб прыгатаваць рэцэпт йёгуртава-малінавага марозіва, нам неабходзен будзе блендэр. Пачынаем рыхтаваць. Бяром маліну, цукар і цытрынавы сок, дадаем ўсё ў блендэр і пачынаем ўзбіваць. Затым атрыманую масу пераліваем ў міску, выліваем туды ёгурт, змешваем. Зараз бяром марожаніцу, выліваем марозіва і рыхтуем па інструкцыі. Потым нам застанецца толькі пераліць марозіва ў кантэйнер, каб змясціць яго ў халадзільнік для застывання. Захоўваецца такое марозіва на працягу двух тыдняў. Марозіва з ёгурта і маліны гатова!
|