Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    КАШТАНАВАЕ ПАРФЭ

    -бісквіт (кубікамі) – 50 г

    -брэндзі - 4 ст.л.

    -каштанавае пюрэ (несалодкае) – 220 г

    -чорны шакалад (парэзаны) – 100 г

    -цукар - 3 ст.л.

    -заварны крэм - 250 мл

    -сліўкі (падвойныя) - 450 мл

    -какава-парашок (для вобмешкі).

     

    Пакласці ў міску бісквіт і заліць брэндзі. Перамяшаць і даць пастаяць 15 хвілін. Размяшаць з каштанавым пюрэ, парэзаным шакаладам, цукрам і крэмам. Ўзбіць злёгку сліўкі, затым дадаць іх у сумесь з каштанамі. Вышмараваць маслам 8 маленькіх керамічных формачак, пракласці іх пергаментам, раскласці сумесь па формачках і замарозіць на 3 гадзіны. Перад тым, як падаваць, прыбраць паперу і пасыпаць какавай. На нататку. Кансерваванае несалодкае каштанавае пюрэ робіцца са свежых каштанаў. Не палохайцеся карычневых неапетытных шарыкаў, якія вы ўбачыце, калі адкрыеце слоік - каштаны выдатна падыходзяць як аснова для дэсертаў і вельмі смачныя. Каб зрабіць вельмі хуткі і просты каштанавы дэсерт, змяшайце пюрэ з херасам ці брэндзі, дадайце трохі ўзбітых слівак і разламанага безэ і папырскайце растопленым шакаладам.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 226 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar