Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    КАВАВАЕ МАРОЗІВА

    на 6 порцый

    -молатая кава -- 1 кубак;

    -вада 0,25 л;

    -цукар -- 200 г;

    -сліўкі -- 0,45 л,

    -яйкі -- 5 шт.

     

    Свежасмажаную і дробна змеленую каву змяшаць з вадой і закіпяціць. Працадзіць, дадаць 2,5 шклянкі слівак і закіпяціць. Узбіць 5 жаўткоў з цукрам і ўліць у іх трохі кіпячай кавы. Затым жаўткі яшчэ раз ўзбіць і выліць у кіпячую каву. Зняць рондаль з агню, змесціва працадзіць скрозь сіта, астудзіць і замарозіць.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 208 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar