-1 (8 унцый) сметанкавага сыра Philadelphia
-1 (14 унцый) згушчанага малако з цукрам
-1/3 шклянкі ўзбітых вяршкоў
- 2 гарбатныя лыжкі лімоннай цэдры
-1 1/2 шклянкі свежай трускаўкі
- 3 буйна нарэзаных Honey Maid Honey Grahams
1. Змяшаць першыя 4 інгрэдыенты міксерам.
2. Паставіць замарожвацца на 4 гадзіны, амаль да цвёрдага стану.
3. Узбіце сумесь сметанкавага сыру ў міксеры да крэмападобнага стану.
4. Змяшайце ягады ў блендэры да аднастайнай масы.
5. Дадаць ў сумесь сыру з нарэзаным Grahams, добра змяшаць.
6. Замарожваць 8 гадзін.
7. Дастаць дэсерт з маразільнай камеры за 15 хвілін перад падачай на стол, даць пастаяць пры пакаёвай тэмпературы, каб крыху змякчыць.
|