Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    КРЭМ-БРУЛЕ

    Для сметанкавага крэму:

    -4 яечных жаўтка,

    -2,5 ст. лыжкі цукровага пяску,

    -1 шклянка тлустых слівак,

    -1 шклянка нетлустых слівак,

    -некалькі кропель ванільнай эсэнцыі.

    Для карамельнай верхавіны:

    -3,5 шклянкі цукру,

    -3 ст. лыжкі вады.

     

    Змяшаць яечныя жаўткі з цукрам. Дадаць сліўкі, размяшаць і дадаць некалькі кропель ванільнай эсэнцыі. Выкласці крэм у посуд ёмістасцю 1 л. Паставіць пасудзіну ў рондаль з гарачай вадой (пласт вады вышынёй 2,5 см). Запякаць крэм у духавай шафе 45 хвілін пры тэмпературы 145°С. Затым пакінуць на ноч ў халадзільніку. На наступны дзень трэба прыгатаваць карамель. Для гэтага растварыць цукар у вадзе, змясціўшы яго ў рондаль і давядучы да кіпення, затым кіпяціць на павольным агні, пакуль сумесь не згусне. Тры чвэрці атрыманай карамелі хуценька пакласці на паверхню крэму, а рэштку карамелі – на добра змазаны маслам паднос. Падаваць крэм-бруле на гэтым падносе.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 230 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar