Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 8
    Гасцей: 8
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА ДАМАШНЯЕ

    -яечны жаўток - тры штукі.

    -цукар - 3/4 шклянкі

    -ванілін - 1 дробка

    -жэлацін - адна гарбатная лыжка

    -вада - 1 шклянка

    -сліўкі - 2 шклянкі

    -садавіна. свежыя, ягады - для афармлення

     

    Жаўткі разатром з цукрам і ванілінам. Жэлацін замочым у халоднай кіпячонай вадзе да набракання. Сліўкі злучым з жаўткамі, дададзім жэлацін і зварым на слабым агні, памешваючы драўлянай лапатачкай. Як толькі маса згусне і знікне пена, знімем з агню, працэдзім, астудзім, выльем у форму і паставім у маразільную камеру на 2-3 гадзіны. Напачатку замарожвання 2 разы перамяшаем. Пры падачы аформім марозіва лустачкамі садавіны, ягадамі.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 230 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar