Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА З КЛЯНОВЫМ СІРОПАМ І ІМБІРАМ

    На 4-6 порцый

    -225 мл слівак (10-15% тлустасці),

    -45 мл (3 ст.лыжкі) кляновага сіропу,

    -60 г цукровай пудры,

    -10 мл ванільнага экстракта,

    -175 мл тлустых слівак (18-35% тлустасці),

    -100 мл малака,

    -10 мл (2 ст.лыжкі) белага рому (гэты інгрыдыент - па жаданню),

    -227 г імбіра, падсушанага і дробна насечанага.

     

    Узбівайце тлустыя сліўкі (175 мл) і кляновы сіроп, пакуль маса не згусне. Павольна разагрэйце звычайныя сліўкі (225 мл), ванільны экстракт, цукровую пудру і малако ў рондальчыку з тоўстымі сценкамі. Памешвайце сумесь, пакуль цукар не растварыцца. Затым, умяшайце ў сумесь ўзбітыя тлустыя сліўкі. Гатовую сумесь выліце ў кантэйнер і пастаўце ў маразілку прыкладна на 2 гадзіны (сумесь павінна быць не цвёрдай). Затым, выцягнуць кантэйнер, перакласці сумесь у астуджаную міску і ўзбіць венцам, дадаючы дробна насечаны імбір і ром. Атрыманую масу перакласці ў кантэйнер і замарозіць да цвёрдага стану. Падаваць з кляновым сіропам.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar