Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА ЦЫТРЫНАВАЕ I

    - 0,5 л малака

    - 1 цытрына (ці апельсін)

    - 100 г цукровага пяску

    - 1 ст. л. крухмалу

    - 2 яйкі.

     

    Ў палову нормы малака пакласці зрэзаную тонкім пластом цэдру з паловы цытрыны, закіпяціць. Цэдру выняць, а ў малако дадаць цукровы пясок і закіпяціць ў ім размешаны, ў пакінутым малацэ, крухмал. Ўзбіць яйкі да утварэння пены, ўліць цытрынавы сок і паступова падмяшаць астуджаную малочную сумесь. Масу замарозіць. Падчас замарожвання марозіва варта 2-3 разы перамяшаць. Марозіва раскласці на порцыі лыжкай, папярэдне акунаючы яе ў гарачую ваду. Для ўпрыгожвання можна выкарыстоўваць ўзбітыя сліўкі, садавіну, шакалад з начыннем, вафлі.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar