Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА ДАМАШНЯЕ

    - 1 ст. л. цукровай пудры

    - 250 мл свежых слівак

    - пакуначак ваніліну.

    Гогаль-могаль:

    - 2 жаўтка

    - 4 ст. л. цукровай пудры

    - 2 ст. л. какава.

    Крэм:

    -2 бялка

     

    Разынкі ўсыпаць у кружку, заліць кіпенем і праз хвіліну адкінуць на сіта. Жаўткі старанна адлучыць ад бялкоў. З жаўткоў зрабіць гогаль-могаль. Добра расцерці. Бялкі ўзбіць венцам да моцнай пены.

    Сліўкі з халадзільніка размяшаць відэльцам, выліць ў глыбокую міску і ўзбіваць, пакуль не атрымаецца крэм, паступова дадаючы цукровую пудру і 1 пакуначак ваніліну.

    Ўзбітыя бялкі асцярожна злучыць з гогалем-могалем, дадаць крэм са слівак і 1 ст. л. асушаных разынак. Трохі крэму пакінуць для ўпрыгожвання марозіва.

    Гатовую масу перакласці ў шкляныя вазачкі, упрыгожыць кожную порцыю лыжачкай крэму і паставіць у халадзільнік. Праз гадзіну марозіва будзе гатова.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 140 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar